Skip to main content

Har du løst års abonnement, kan du her booke halllen én uge frem i max 2 timer.

Læs alt om at få en "log ind" kode herunder.

Ved tvivlspørgsmål kontakt Morten på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Book hal med årsabonnement

For at kunne booke en eller flere badmintonbaner eller hele hallen er der en række aktiviteter, der skal være på plads først. Forudsætningen for at du kan booke er, at du har betalt årsabonnement. Og at du er oprettet i booking systemet med de rigtige rettigheder. Bookninger kan kun gennemføres af den person, som der modtages kontaktinformation for, men hallen kan bookes på vegne af andre familiemedlemmer, som er de personer der har samme adresse som der anføres under punkt 2 nedenfor.

Hvis du allerede har betalt for et hal årsabonnement skal du blot klikke på "log ind" i det hvide felt som beskrevet nedenfor.

Hvis du ikke har et årsabonnement skal du:

  1. Indbetale 700 kr. til HTUG’s kasserer via mobilepay til 30341619. Husk at anføre navn og hal årsabonnement
  2. Maile: navn, adresse, tlf. nr., fødselsdato og mailadresse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og anføre hal årsabonnement

Du får en mail når der er åbnet for bookning.

Booking proces:

  1. Klik på "log ind" i det hvide felt.
  2. Vælg dato – det er vigtigt at du klikker på datoikonet herefter skal du først vælge måned og derefter dato og klikke på den ønskede dato.
  3. De ledige tider vises og du booker ved at klikke på det ønskede tidspunkt
  4. På det efterfølgende pop up billede benævnt ”log ind” klikkes der på ”glemt adgangskode” hvis man ikke allerede har en adgangskode.
  5. På pop up billedet ”glemt adgangskode” anføres mailadresse eller mobilnummer og der klikkes på ”glemt adgangskode”. Du vil nu få tilsendt en adgangskode som skal anvendes til log ind.

Det er også muligt at oprette en profil under punkt 4 ovenfor. Det anbefales ikke at benytte denne mulighed, idet du stadig først skal betale hal årsabonnent, og sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. som beskrevet ovenfor, før du kan gennemføre bookninger.