Skip to main content

Bookning af hal

Forudsætningen for at du kan book er, at du har betalt årsabonnement, og at du er oprettet i booking systemet med de rigtige rettigheder.

Der er nogle klausuler, når man har et årsabonnement. Man kan ikke bruge abonnementet til at afholde børnefødselsdage eller andre fester. Man kan kun booke 7 dage frem. Man kan højst booke hallen 3 timer ad gangen, og man skal som alle andre overholde ordensreglerne i hallen.

Har du allerede et abonnement

Så skal du bare tilmelde dig forneden og følge "Booking Processen".

Har du ikke et abonnement

1. Indbetale 700 kr. til HTUG´s kasserer via mobilepay 3034 1619 eller bankoverføre til
Reg. Nr. 0756 Kto. Nr. 3231708080. Husk at anføre navn og års/familieabonnement.

2. Send en mail med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du får en mail, når der er åbnet for booking, hvorefter du følger processen under "Booking Proces".


booking proces

  • VÆLG DATO. Det er vigtigt at du klikker på datoikonet. Herefter skal du først vælge måned og derefter dto og klikke på den ønskede dato.

  • DE LEDIGE TIDER VISES. Du booker ved at klikke på det ønskede tidspunkt
  • KLIK PÅ TILMELDING

  • POP UP "LOG IND".  Her klikker du på "glemt adgangskode", hvis du ikke allerede har en sådan.

  • "GLEMT KODE". Her Her anføres mailadresse eller mobilnummer, og der klikkes på "glemt adgangskode". Du vil få tilsendt en adgangskode, som du skal anvende

  • Opret ikke en profil under "log ind" punktet ovenfor, i det du stadig først skal betale års/familieabonnement og sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som beskrevet ovenfor, før du kan gennemføre bookinger.