mændfinishTræning for mænd.

Vil du forbedre din fysiske form? Måske har du døjet med skader eller du vil bare gerne opnå en bedre fysik og velvære. Nu har du mulighed for at træne intensivt, men uden løb og hop. Træningen består af middelhård cirkeltræning med styrkeøvelser med både individuelle og fælles øvelser, der passer til dit behov. Træningen er målrettet dig, der dig, der gerne vil godt i gang igen med at forbedre din fysik. Træningsintensiteten aftales i samarbejde med dig og med råd fra en fysioterapeut. På holdet er der en virkelig god stemning og en god aldersspredning.

Citater fra sidste års evaluering: ”Der tages fint hensyn til de meget forskellige niveauer vi har, - og der er altid plads til en frisk bemærkning” og ”Træningen gør en positiv forskel for mig”

Du tilmelder dig ved at møde op i hallen eller ved at kontakte Per Nordby pr. sms til tlf. 9154 3710 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Bemærk at du er virkelig velkommen.

Træning hver tirsdag fra. kl. 19.15 til kl. 20.30. (Start tirsdag den 26. september)

knab2