gymhjemmeside

Husby-Tanderup Aktivitetscenter

Hvad kan du bruge hallen til?

1. Du kan melde dig til de eksisterende aktiviteter, f.eks. gymnastik eller karate. Følg med her på hjemmesiden eller HOVSA
- Nye tiltag: Yoga, gymnastik for seniorer i dagstid, herre gymnastik for dem med skader!

2. Du kan benytte dig at det vi kalder FRI IDRÆT, hvor du via indbetaling på 300 kr. har mulighed for at bruge hallen (når der ikke foregår andet) en time i ny og næ resten af året. Til fri idræt kan du og din familie bruge hallen til jeres egne aktiviteter - interesseret? Indbetal 300 kr. til HTUG kontonr. 0756 3231708080.

Der er nogle klausuler, når man har et årsabonnement.

Man kan ikke bruge årsabonnementer til at afholde børnefødselsdage eller andre fester.
Man kan kun booke 7 dage frem
Man kan højest booke hallen 3 timer ad gangen.
Man skal som alle andre overholde ordensreglerne i Hallen.

3. Hvis du er interesseret i at booke en bane til badminton, så er det selvfølgelig også muligt. Henvendelse til HTUG’s koordinator for badminton Søren Windfeld: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Priser:
Fuld sæson: Bookning af en bane til badminton hele sæsonen: 2000 kr. Hvis man bare en gang imellem vil booke en bane til badminton koster det 100 kr. pr time.

4. Du kan også leje hallen alene eller sammen med forsamlingshuset - se priser under lej forsamlingshuset

5. Du er også meget velkommen til at starte nye aktiviteter i hallen, via HTUG. Hvis du har gode ideer, er du velkommen til at skrive til formand Elisabeth Christiansen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

knab2